2020. aug 26.

Hírlevél lesz a Spekulatív Zónából. Iratkozz fel te is!

írta: pinter.bence
Hírlevél lesz a Spekulatív Zónából. Iratkozz fel te is!

Megint költözünk.

Kedves olvasóink,

biztos vannak köztetek sokan olyanok, akik végigkövettétek velünk, ahogy a Mandiner.sci-fiből Spekulatív Zóna lett először a Blogspoton, aztán itt, a Blog.hun. Most újra költözünk: bizonyára olvastatok ti is az Index, és így közvetve a Blog.hu körül kialakult helyzetről. Nem mennénk bele ebbe a kérdésbe mélyebben, mindenesetre úgy éreztük, hogy megérett az idő a váltásra.

letter-boxes-mailbox-metal-post-horn-garden-fence-letter-delivery.jpg

A blog outputja az utóbbi években főleg a fantasztikus irodalom eseményeivel foglalkozó heti-kétheti-havi hírösszefoglalóinkra korlátozódott néha egy-egy publicisztikával vagy könyvajánlóval. Úgy döntöttünk, hogy a hírösszefoglalóra építve megyünk tovább, és azt kicsit feldúsítva tartalommal mostantól hírlevélként jelentkezünk, egyenesen a postaládátokban.

Ezen a felületen pedig nem frissülünk tovább.

Mire számíthattok?

Rendszeres olvasóink ismerhetik hírösszefoglalóinkat, amelyben rendszeresen szemlézzük a magyar és a külföldi híreket, véleményeket, könyvajánlókat, posztokat, cikkeket a fantasztikus irodalom világából. Ez adja majd a hírlevél gerincét, tehát ha eddig szívesen olvastad ezeket a posztokat, mostantól egyenesen a postaládádba kapod meg a terveink szerint kétheti rendszerességgel.

Emellett az a tervünk, hogy minden számban hozzunk valami pluszt is, ami vagy egy interjú lesz, vagy egy rövidebb könyvajánló, esetleg egy szellős véleménycikk valamilyen témában vagy tőlünk, vagy másoktól a hazai és külföldi fantasztikus irodalomból – az első számban például, amit pénteken tervezünk kiküldeni, Brandon Hackettet kérdeztük új regényéről, a szeptemberben megjelenő Eldobható testekről.

Emellett továbbra is él Facebook-oldalunk, ahol napi rendszerességgel hozzuk a fantasztikus irodalom friss híreit. Molyon pedig itt értek el minket. Nem is szaporítom tovább a szót, a lényeg következik:

>>A HÍRLEVÉLRE ITT TUDTOK FELIRATKOZNI<<

 

Figyeljetek, mert lehet, hogy a promóciós mappába kapjátok a visszaigazolást és a hírlevelet is – hogy biztos lássátok, helyezzétek át az elsődleges mappába!

 

Pintér Bence & Hetei Péter

 

 

Szólj hozzá